Miscanthus, ook wel olifantsgras genoemd, is een opmerkelijke plant met buitengewone eigenschappen. Het heeft de capaciteit om grote hoeveelheden CO2 uit de atmosfeer op te nemen, wat een positieve impact heeft op het milieu. Bovendien fungeert olifantsgras als een waardevolle grondstof voor diverse biobased producten, zoals bioplastics, papier én beton (Bio Bound). Wilt u graag meer ontdekken over deze opmerkelijke plant? Zorg dan dat u aanwezig bent bij SHARE-Meets op 5 juli!

Mischanthus in de Haarlemmermeer

De Miscanthusgroep is al sinds 2010 actief bezig met dit gewas in de gemeente Haarlemmermeer. Hun toewijding en innovatie dragen bij aan een duurzamere toekomst. Het is dan ook geen verrassing dat ze in 2014 de SHARE Award hebben gewonnen, een erkenning voor hun opvallende inzet op het gebied van duurzame innovatie en pionierswerk. En ze zijn alweer verder gevorderd! Op 5 juli delen ze graag hun kennis en ervaring tijdens de SHARE Meets bijeenkomst. U bent van harte uitgenodigd!

Schrijf u nu in voor de SHARE Meets bijeenkomst op 5 juli bij Hoeve Voorzorg, gelegen aan de IJweg 373 in Zwanenburg, en ontdek de veelzijdigheid van Miscanthus.

Aanmelden
Belangstellenden voor SHARE-Meets op 5 juli kunnen zich aanmelden zich via onderstaande aanmeldlink. Deelname is gratis. Na aanmelding ontvangen deelnemers een bevestiging met informatie.

Klik hier om u aan te melden

Een uitgebreid programma over de vele toepassingen van SHARE Meets Miscanthus staat in de agenda van InforMeer Online, klik hier voor meer informatie.

Wat is SHARE Meets?
SHARE Meets is een gezamenlijk initiatief van Schiphol Groep, Rabobank, DuraVermeer, SADC, Schenk Makelaars en gemeente Haarlemmermeer. Een aantal keren per jaar organiseren zij een bijeenkomst op een inspirerende locatie in de regio. Doel is om in een informele, interactieve setting concreet aan de slag te gaan en slimme innovaties te vertalen naar winstgevende businesscases.

Logo Share Meets