Wat zijn we trots! Bio Bound is de winnaar van de SHARE Award 2023, een blijk van erkenning voor het bedrijf  in de regio Haarlemmermeer dat uitblinkt op het gebied van duurzame innovatie en pionieren. Donderdag 16 november werd de Award tijdens SHARE Meets uitgereikt door wethouder Marja Ruigrok (Economische Zaken).

Bio Bound wint SHARE Award 2023!

Fotografie: Jur Engelchor

Het juryrapport van de SHARE Award is lovend. Het noemt Bio Bound een ‘toonbeeld van circulair duurzaam ondernemen met durf en daadkracht in de breedste zin van het woord’. Ook de samenwerking met een uitgebreid netwerk van (lokale) partners, de brede toepasbaarheid van het Bio Bound-concept en de voortdurende gerichtheid op innovatie zijn redenen voor de jury om de SHARE Award dit jaar toe te kennen aan Bio Bound.

SHARE_AWARD 2023SHARE
SHARE is een initiatief van founders: Royal Schiphol Group, Rabobank, Dura Vermeer, SADC, Schenk Makelaars en de gemeente Haarlemmermeer. Ieder kwartaal organiseert SHARE Meets een pop-up bijeenkomst op een inspirerende locatie verspreid door de regio. Het doel is om in een informele, interactieve setting concreet aan de slag te gaan met inspirerende kennis rondom slimme innovaties. De SHARE Award is een prestigieuze innovatieprijs die jaarlijks wordt uitgereikt.

Fouders Share