Als afsluiting van de expositie ‘the Exploded View’ organiseerde het Kenniscentrum Circulaire Bouw (KCCB) op 14 oktober een circulaire markt in het Experience Centre in Nijmegen. Bio Bound was één van de exposanten op deze markt.

Kenniscentrum Circulaire Bouw (KCCB)Het Kenniscentrum Circulaire Bouw is een organisatie die overheden, onderwijsinstellingen, bedrijven en particulieren kennis laat maken met de nieuwste circulaire en biobased bouwmaterialen en -technieken. Ze doen dit onder andere door het tonen van allerlei voorbeelden in het speciaal daarvoor ingerichte Experience Centre in Nijmegen en het organiseren van workshops en events.

Bio Bound op circulaire markt Kenniscentrum Circulaire Bouw (KCCB) in NijmegenThe Exploded View
Afgelopen week organiseerde het KCCB ‘the Exploded View’. The Exploded View is een expositie van maquettes waarbij opnieuw is gekeken naar de realisatie van een woning. Dit is gedaan door een woning ‘uit elkaar te trekken’ en deze vervolgens met circulaire toepassingen en biobased materialen opnieuw op te bouwen. Na getoond te zijn in de Dutch Design Week en museum de Fundatie in Zwolle, haalt het KCCB ‘the Exploded View’ in huis.

Als afsluiting van het evenement organiseerde KCCB op 14 oktober een informatiemarkt. Op deze markt toonden de partners van het KCCB hun circulaire en/of biobased producten aan een breed scala van bezoekers. Als partner van het KCCB was Bio Bound één van de deelnemers. De producten van Bio Bound worden geëxposeerd in het Experience Centre in Nijmegen.