Bio Bound is genomineerd als Duurzaamste Bedrijf van Nederland. De prijs wordt uitgereikt door Stichting Nederland CO2 Neutraal. Naast een prijs van de vakjury is er ook een publieksprijs.

Bio Bound genomineerd voor Duurzaamste Bedrijf van Nederland 2019Elk jaar zoekt stichting Nederland CO2 Neutraal naar de groenste ondernemers van Nederland. Steeds meer bedrijven in Nederland werken aan de transitie naar de circulaire economie en maken zich sterk voor reductie van CO2, vergroening en verduurzaming!Stichting Nederland CO2 Neutraal probeert het bedrijfsleven hierbij te helpen om samen te werken aan een schone toekomst. De stichting doet dit onder andere door duurzame bedrijven extra te motiveren met een mooie prijs: het ‘Duurzaamste bedrijf van Nederland’. Bio Bound is genomineerd en zit bij de laatste 8 bedrijven voor de titel!

Een vakjury zal uit de acht genomineerden het duurzaamste bedrijf van Nederland kiezen. De uitreiking is op 5 december aanstaande. Stemmen voor de publieksprijs kan via deze pagina.